U okviru 9. kola NLB ABA 2 lige na Spensu, KK Vojvodina mts dočekuje slovenački KK Šenčur sutra u 18 časova. Bek novosadske ekipe Uroš Banjac je atmosferu u timu pred sutrašnji meč ocenio kao odličnu i pozvao je publiku da podrži Vošu.

Raspoloženje je odlično, konačno smo „kliknuli“, gledao sam juče ekipu Šenčura i videli smo da su igrali na jednu loptu sa ekipom MZT-a. Mi imamo jedan dan više da se odmorimo i pripremimo za njih i nadam se da će to ići u našu korist i da ćemo slaviti sutra. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži da pobedimo.

Miloš Isakov Kovačević ističe da je pred domaćom ekipom izuzetno motivisan protivnik i teška utakmica.

Posle jedne veoma važne pobede protiv ekipe Spartaka, nastavljamo dalje sa ABA 2 balonom. Igramo protiv jedne veoma iskusne ekipe, ekipe koja igra sa velikim brojem igrača u rotaciji, ekipa koja je, na primer, pobedila Podgoricu od koje smo mi izgubili, tako da u suštini, ono što pričamo da je ABA 2 liga izuzetno izjednačena zaista mislim da može i da se vidi već posle ove prve runde u Novom Sadu. Na nama je da probamo da se energetski ponovimo, pre svega defanzivnom kvalitetnom partijom i da pokušamo da kroz veliki broj poena i brzu tranziciju uvedemo utakmicu u neki ritam koji nama odgovara. Ekipa Šenčura je odličan tim koji je, po fizičkim parametrima, u vrhu što se tiče ofanzivnog skoka i ukradenih lopti, tako da nas očekuje izuzetno motivisan protivnik i teška utakmica, zaključio je Isakov Kovačević.

Trener je pozvao navijače da ponovo napune malu dvoranu Spensa, kako bi se vratila kultura dolaska na utakmice Košarkaškog kluba Vojvodine mts.

Ulaz na sve utakmice ABA 2 lige je besplatan.