U okviru 10. kola NLB ABA 2 lige na Spensu, KK Vojvodina mts odmeriće snage sa ekipom MZT Skopje Aerodrom sutra u 18 časova u maloj sali. 

Uoči ovog susreta, centar novosadske ekipe Vasilije Vučetić rekao je da Vojvodinu sutra očekuje težak susret protiv ozbiljnog protivnika, ali da uz podršku navijača – ekipa može do pobede.

Sutra nas očekuje ozbiljan rival, iskusna i kvalitetna ekipa MZT-a, koja je prošle godine igrala ABA ligu i koja se dodatno pojačala pred ovaj balon. Naša očekivanja su da uvek idemo na pobedu, zato pozivam građane da dođu u što većem broju i da nas podrže da pobedimo sutra, dodao je Vučetić.

Trener Novosađana Miloš Isakov Kovačević potvrđuje da je u pitanju izuzetno kvalitetan protivnik i dodaje da bi 100% učinak u balonu bio odličan način da Voša zahvali navijačima na podršci prethodnih dana.

Odličan rival koji, uz braću Stojanovski, ima inostrane igrače koji na spoljnoj liniji vuku ekipu MZT-a, dok su unutrašnje pozicije popunjene kvalitetnim igračima. Ono što je izuzetno važno jeste da zadržimo ovaj uspon forme i da pokušamo da dođemo do još jedne pobede pred našim navijačima. Bilo bi izuzetno lepo da učinak bude 3/3 i da u takvom raspoloženju dođemo do deobe prvog mesta. Treća pobeda bi bila lep način da zahvalimo našoj publici koja je konstantno prisutna, te da ih naviknemo da stalno dolaze na utakmice, bez obzira ko je rival, zaključio je Isakov Kovačević.

Nakon ABA 2 balona, naredni izazov Vojvodinu mts čeka već u sredu, 7. februara u okviru Košarkaške lige Srbije, i to derbi protiv Zlatibora.