Četvrtfinalne utakmice ABA 2 lige za KK Vojvodinu počinju sutra u Nikšiću gde će u 18 sati snage odmeriti sa ekipom Sutjeska Elektroprivreda.

Vošina ekipa spremna je za meč, a kapiten Marko Ljubičić kaže da u utakmicu ulaze motivisani, jer znaju šta je krajnji rezultat takmičenja.

Očekuje nas sigurno jedan težak meč gde pre svega treba da pokažemo stvari koje su nas krasile tokom cele sezone, a to su odbrana i fokus na nas i na ono što najbolje radimo. Spremićemo se najbolje što možemo za Sutjesku, znamo kakav je tim i znamo kakva nas atmosfera očekuje u Nikšiću. Lično se radujem toj utakmici i svakoj narednoj u okviru ABA 2 lige, jer znamo šta donosi krajnji rezultat ovog takmičenja, kaže Ljubičić.

Trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević ističe da je pred ekipom zadatak da pokaže visok nivo igre u što većem broju minuta.

Plej-of ABA 2 lige je ispred nas. Pozicije u tabeli u regularnom delu lige se sada brišu i nemaju nikakav značaj. Očekuje nas utakmica u Nikšiću, pred punim tribinama, na vrućem terenu, protiv veoma kvalitetnog protivnika ekipe Sutjeske. Na nama je da probamo da držimo kvalitetan nivo igre u što je moguće većem broju minuta i da svaki pad protivnika i prazne minute prepoznamo i adekvatno kaznimo u prvih 40 minuta međusobnog dvomeča, poručuje Isakov Kovačević.

Prenos utakmice moći će da se pogleda na Arena Sport 1.

Naredni susret sa Sutjeskom zakazan je za 17. april u 17 časova u maloj sali Spensa u Novom Sadu.