KK Vojvodina mts je u revanš utakmici protiv Sutjeske ostvarila pobedu na domaćem terenu, 81:70 i plasirala se u polufinale ABA 2 lige.

U utakmicu je ušla koncentrisana, te je prvu četvrtinu završila sa 11 poena u plusu. Nastavila je u istom ritmu do poluvremena kada je rezultat glasio 48:33. Nakon pauze samopouzdanje je povratila Sutjeska i polako počela da smanjuje razliku. Međutim, Voša se nije dala, pa je utakmicu završila sa 11 poena u plusu.

IMG_3790
IMG_3787
IMG_3786
IMG_3782
IMG_3792

Trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević, zahvalio je navijačima na podršci.

Mislim da smo odigrali odlično prvo poluvreme, pre svega defanzivno i onda smo iz toga mogli da kroz određeno trčanje, nakon nekih pet, šest minuta već vidimo da smo mi ti koji dominiramo u tempu i da nakon tog nekog rezultatskog čepa od 20 do 11 gde je bilo tri, četiri dužine u obe strane bez poena da budemo mi ti koji su otišli na osetniju razliku. U drugom poluvremenu smo imali određeni pad, to nam se nije obilo o glavu ovaj put, ali gledaćemo da te oscilacije u igri smanjimo koliko god je moguće. Sala je bila puna i hvala našim navijačima što su došli. Mislim da se Novi Sad zaželeo dobre košarke i da je mogao da vidi dve odlične ekipe posebno u prvom poluvremenu, što se tiče Vojvodine. U polufinalu očekujemo ekipu koja je u najboljoj formi u ABA 2 ligi, Podgoricu, koja je pokazala da su u dobroj formi, izgledaju fenomenalno, poručio je Isakov Kovačević.

Najefikasniji je bio Jared Cunningham sa 20 poena. Po broju skokova istakao se Boško Bumbić sa sedam, a imao je i pet asistencija koliko je zabeležio u Petar Rakićević.

IMG_3791
IMG_3779
IMG_3780
IMG_3789