Košarkaši Vojvodine danas (četvrtak 18.2.) od 20.15 u maloj sali Spensa dočekuju Kolubaru, u okviru 22. kola Košarkaške lige Srbije. Gosti iz Lazarevca su u lošoj seriji rezultata zbog čega im „gori pod nogama“, ali crveno – beli ne žele da Spens bilo kome bude mesto za nadoknadu bodova.

-Iza nas su dve fizički zahtevne kup – utakmice, ali odmorili smo se i pripremili za meč sa Kolubarom – kaže bek Vojvodine Uroš Banjac. – Gosti su iskusna ekipa sa nekolicinom igrača koji godinama igraju zajedno i nisu naivni. No, ako ih iskontrolišemo i uvedemo u naš ritam, očekujem pobedu.

Pomoćni trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević podsetio je da su dobre igre u Kupu Radivoja Koraća ponovo vratile Novosađane na košarkašku mapu Srbije, ali da crveno – belima slede velika iskušenja.

-Moramo da se okrenemo KLS-u, koji nam je prioritet. Gosti imaju kvalitet, ali probaćemo da nametnemo našu brzu igru i da ih slomimo ritmom, što jer pre moguće. To bi nam olakšalo posao i dalo elan pred dva teška gostovanja koja nam slede – rekao je Isakov.

 

foto: dnevnik.rs