Košarkaši Vojvodine u subotu 16. januara od 18 sati na Spensu dočekuju OKK Beograd, u okviru 17. kola Košarkaške lige Srbije. Iako su crveno – beli savladali Beograđane u prvom delu prvenstva,  sigurno ih ne čeka lak posao.

-OKK je ekipa koja ima nekoliko mladih i talentovanih igrača, kao i par iskusnih pojedinaca, fizički i taktički odlično pripremlejnih – kaže plejmejker Vojvodine Luka Nedeljkov.- Ipak, mi gledamo sebe, a u poslednje dve nedelje smo odlično radili. Spremni smo da odigramo dobar meč i  popravimo utisak nakon prethodne dve utakmice.

Pomoćni trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević ima lepo mišljenje o protivniku.

-Beograd je ekipa koja je u našem taboru pobrala mnoge simpatije nakon pripremnih utakmica, kao i prvenstvenog duela na njihovom terenu. To je tim koji uvek igra sa 100 odsto energije. Naš zadatak je da pariramo Beograđanima na tom planu, a da iskoristimo naše prednosti – smatra Isakov Kovačević.

U timu Vojvodine neće biti Uroša Banjca, dok je upitan nastup Gaćeše, Savića i Nikolića, koji se oporavljaju od korona virusa, te su poslednjih nedelja radili smanjenim intenzitetom.