Košarkaši Vojvodine u subotu 7. novembra od 19.30 naći će se na najvećem iskušenju od početka sezone. Crveno – beli  u okviru 7. kola Košarkaške lige Srbije gostuju Kolubari u Lazarevcu. Domaći imaju skor 4-2,  i važe za solidnu, iskusnu ekipu, vrlo neugodnu na svom terenu.

-Nikada nije lako igrati u Lazarevcu, ali naše ambicije su pobedničke – kaže trener Vojvodine Miroslav Nikolić. – Kolubara ima dobar tim, iskusan, sposoban da uvede protivnika u ritam kakav njima odgovara, sa kombinovanom odbranom koja ume da zbuni i napravi problema rivalu. Takođe, imaju nekoliko igrača koji , ako im se to dopusti, mogu da postignu veliki broj poena. Moramo da odigramo jaku i odgovornu odbranu i ako u tome uspemo, pobeda je blizu – smatra iskusni stručnjak.

Vojvodina je jedina neporažena ekipa u prvih 6. kola KLS. Ipak, u poslednje dve utakmice, koje su crveno – beli dobili na svom parketu, svojevrsna su opomena Novosađanima da je liga prilično izjednačena i da skoro svako svakoga može da pobedi. No, Vojvodina ima neosporan , visok kvalitet i očekuje se da to pokaže i u Lazarevcu.