Košarkaši Vojvodine su u ponedeljak 9. avgusta počeli pripreme za sezonu 2021/22, u kojoj nastupaju u Košarkaškoj ligi Srbije i ABA 2 ligi.

Nakon uobičajenih provera trenutne fizičke spreme, ekipa je krenula da se priprema za zahtevnu sezonu od koje Novosađani mnogo očekuju. Stručni štab je ostao isti: trener je Miroslav Nikolić, a pomagaće mu Miloš Isakov Kovačević, Stefan Škripac i kondicioni trener Aleksandar Karać.

U odnosu na prošlu sezonu, veći deo tima je ostao na okupu. Novajlije su: Srđan Kočić (201 cm,1999. godište, krilo, stigao iz Igokee), povratnik sa koledža u Americi Stevan Krtinić (196 cm, 22 godine, bek), Vuk Vukićević (2003. godište, bek – krilo, stigao iz Sremske Mitrovice), Filip Stanojević (202 cm, krilni centar, 2003. godište, rođeni Novosađanin, došao iz Mege) i Danilo Damjanović, dete Vojvodine (196 cm, bek – krilo, 2002. godište), lane kapiten juniora crveno – belih. Ovim imenima spisak novajlija sigurno nije zaključen.

Od igrača koji su minule sezone nastupali u Vojvodini, u timu više nisu Stefan Savić, Koča Jovović, Aleksa Nikolić, Stefan Agoč i Ranko Kumović.