KOŠARKAŠI VOJVODINE U NEZAVIDNOJ SITUACIJI PRED DRUGI BALON ABA 2
LIGE
Borba, pa šta bude
Drugi balon ABA 2 lige, košarkaši Vojvodine dočekuju u teškoj situaciji. Već danas od 18 sati u 3. kolu očekuje ih duel sa Rogaškom, vrlo dobrom slovenačkom ekipom. Put Osijeka, gde se utakmice odigravaju, Novosađani su krenuli bez povređenih Beslaća i Zarića, bez Mirotića koji je pozitivan na koronu, te sa „rovitim“ Nikolom Gaćešom, koji je zbog visoke temperature propustio poslednji prvenstveni meč. Crveno – beli , nažalost, nisu na nivou prošlosezonskih partija, pa je jasno da im uz pomenute kadrovske muke predstoje velika iskušenja.
-Ovaj balon dolazi u nezgodnom momentu za nas, a protivnici su vrlo kvalitetni – kaže kapiten Vojvodine Krsto Bjelica. – Rogaška je vrlo dobra ekipa i favorit je u današnjoj utakmici. Mi ćemo, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, probati da velikom borbenošću nadoknadimo odstustvo nekilocine igrača. Nema druge, to je jedini način. Agresivno i borbeno, pa šta bude – najavljuje bek crveno – belih.
U drugom meču osječkog balona, tačnije 4. kolu ABA 2 lige, u četvrtak 11. novembra Voša igra protiv Pelistera iz Bitolja.