Kadeti Vojvodina mts nisu uspeli da odbrane domaći teren od ekipe Crvene Zvezde. Utakmica odloženog 9. kola Kadetske lige Srbije završena je rezultatom 68:75.

Prva četvrtina pripala je Crvenoj Zvezdi, koja je za deset minuta uspela da odmakne za osam poena. U drugom kvartalu Vojvodina je povratila kontrolu, ali nedovoljno da sustigne razliku, pa je na poluvremenu rezultat glasio 30:33. Nakon pauze, Novosađani su poveli sa dva poena, međutim u poslednjem delu utakmice Zvezda je nadoknadila propuštene prilike i završila meč u svoju korist.

Trener Aleksandar Čolić ističe da je Vojvodini falio kontinuitet dobre igre u oba smera.

Zaslužena pobeda Zvezde, koja je u bitnim momentima igrala pametnije. Nama je danas falio kontinuitet dobre igre u oba smera. I pored toga smo uspevali da budemo u egalu do uvodnih minuta poslednje deonice u kojoj smo imali velikih problema u organizaciji napada, rekao je Čolić.

Najefikasniji u redovima Vojvodine bio je Ivan Cimbaljević sa 16 poena, devet skokova i tri asistencije, a dvocifreni su bili i Jovan Kalem sa 13 poena, pet skokova i tri asistencije, kao i Nikola Mirković sa 11 poena.