U do samog kraja neizvesnoj utakmici juniori KK Vojvodina mts izgubili su od Crvene zvezde rezultatom 95:99. U pitanju je meč nadoknade iz 16. kola Juniorske lige Srbije.

Prva četvrtina meča završena je izjednačenim rezultatom 28:28, a drugu je osvojila Cvrena zvezda 19:23. Već nakon pauze Vošini igrači povratili su kontrolu i treći kvartal završili rezultatom 26:15. Međutim, protvinik je u poslednjih 10 minuta preuzeo meč, uzeo dvocifrenu prednost i utakmicu završio rezultatom 95:99.

Prema rečima trenera Aleksandra Čolića, brzopletost na samom kraju meča Vojvodinu je koštala pobede.

Izuzetno bolan poraz. Imali smo sve u svojim rukama, napravili smo osetnu prednost zahvaljujući dobroj energiji i pametnim rešenjima. U završnici smo, nažalost, bili bespotrebno brzopleti, a protivnički igrač je vezao tri trojke u završnici. Može da raduje reakcija ekipe nakon lošeg izdanja u prošlom kolu, ali svakako ostaje žal što nismo upisali pobedu, rekao je Čolić.

Najefikasniji među Novosađanima bili su Luka Savanović sa 27 poena, osam asistencija i devet skokova i Dimitrije Kondić sa 23 poena, šest asistencija i osam skokova.