U četvrtfinalnoj utakmici Roda Juniorske lige Srbije KK „Vojvodina mts“ izgubila je od BKK „Radnički“ rezultatom 75:71, u utakmici odigranoj na Dorćolu.

Tokom celog meča igralo se u egalu. Prva četvrtina završena je rezultatom 18:17, a na plus jedan Radnički je do kraja prvog poluvremena dodao još jedan, pa je rezultat na kraju prvog poluvremena glasio 32:30. Nakon pauze Vojvodina je pokušala da promeni rezultat u svoju korist, ali protivnik se nije dao pa je u trećem kvartalu dodao još dva poena u plusu. Poslednjih deset minuta igrali su izjednačeno, Voša se borila, ali nije uspela da preokrene meč i na gostujućem terenu završila je takmičarsku sezonu.

Nakon meča igrač Dimitrije Kondić poručuje da su u fizički izuzetno zahtevnoj utakmici igrali gotovo u egalu.

Uspeli smo u nekom trenutku rezultatski da se odlepimo, nakon čega smo primili seriju 12:0 i bili loši defanzivno. Na kraju smo uspeli da se vratimo, ali smo izvukli deblji kraj i izgubili pošteno. Bila je zahtevna utakmica, čestitam Radničkom na pobedi, rekao je Kondić.

Trener Vošinih juniora Aleksandar Čolić čestitao je Radničkom na pobedi.

Utakmica je bila u egalu, sa mnogo promena u vođstvu. Obzirom da je Radnički imao bolji skor od nas i dva puta nas pobedio možda je i više zaslužio da bude među prve četiri ekipe. Odigrali smo dobru utakmicu, pre svega energetski i pokazali da imamo kvalitet. Imali smo par situacija da pametnijim rešenjima napravimo razliku i dođemo do pobede naročito na plus tri na minut do kraja. Tada smo olako primili dva plus jedan u poslednjih par minuta i imali smo loše odluke. To je razumljivo, jer su u pitanju mladi igrači koji nemaju iskustva u utakmicama ovakvog značaja. Mislim da smo bili dobri danas bez obzira na to što smo ispali i zato neće ostati gorak ukus, rekao je Čolić.