Ekipu juniora KK Vojvodina mts očekuje veliki izazov, tri meča u okviru ABA lige u Laktašima. Izabranici crveno-belih u utorak, 21. novembra, odmeriće snage sa košarkašima Splita, u sredu, 22. novembra, protivnik je Cedevita Olimpija, a u četvrtak, 23. novembra, pred je njima zadatak da savladaju Cibonu. Iako ne poznaju protivnike, igrači poručuju da su spremni.

Očekuju nas mečevi sa kvalitetnim klubovima, imaćemo priliku da se dokažemo, a na nama je da damo sve od sebe i da borbenošću i požrtvovanošću ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je igrač Marko Vučković.

Od avgusta se spremamo za bitne utakmice, a tu podrazumevam i ovaj turnir koji je pred nama. Pokazaćemo da smo spremni i fizički i psihički i odigraćemo dobro. Mislim da ćemo proći dalje, rekao je igrač Luka Savanović.

Mišljenje igrača podržao je trener Aleksandar Čolić. Kako je istakao, ekipa se raduje turniru i željno ga iščekuje, jer će imati priliku da odmeri snage sa kvalitetnim protivnicima iz regiona.

Prevashodno nam je želja da pokažemo da smo kvalitetno radili i da smo mnogo bolji nego na početku sezone. Nadamo se da ćemo uz dobru igru i dobar odnos ostvariti željeni rezultat, odnosno, plasirati se u završni turnir – rekao je Čolić.

Crveno-beli će za tri dana imati tri utakmice, što je veoma teško za igrače, objašnjava Čolić.

Nadamo se da ćemo uz dobru energiju i dobru raspodelu minutaže uspeti da izgledamo dobro na svim utakmicama. Trudićemo se da zadržimo kontinuitet i da na svakoj utakmici imamo energiju i želju. Na sve to dodaćemo i kvalitetne stvari, koje smo naučili na treningu, i to će biti dovoljno da ostavimo pozitivan utisak.

U utorak 21. novembra, u 17.30 časova juniori KK Vojvodina mts igraće protiv Splita.

U sredu, 22. novembra, u 19. časova biće odigran meč protiv Cedevita Olimpije.

U četvrtak, 23. novembra u 17.30 časova očekuje ih utakmica protiv Cibone.

Nakon ABA lige u Laktašima, vraćaju se ligaškim mečevima, te ih u nedelju, očekuje utakmica protiv Crvene zvezde na gostujućem terenu.