Kadeti KK Vojvodina mts izgubili su utakmicu od Sloge iz Kraljeva rezultatom 63:50.

Iako su Vošini kadeti prvu polovinu utakmice vodili 31:34, nakon pauze meč je u svoju korist preokrenula Sloga koja je Vojvodinu po kvartalima svela na jednocifren rezultat, 19:8, 13:8.

Komentarišući tok utakmice trener Aleksandar Čolić istakao je da su bitan meč odigrali slabo što se odrazilo na krajnji rezultat.

Danas smo igrali dobro samo u finišu prve četvrtine i u dobrom delu druge. Drugo poluvreme je bilo jako loše, naročito u napadu. Nismo imali dobar protok lopte, promašili smo mnogo zicera i bacanja. Rešenja na otvorenom terenu su ponovo bila problematična. Moramo se brzo okrenuti novoj važnoj utakmici koja je već u subotu, rekao je Čolić.

Vojvodina je u ovom meču zabeležila sedam asistencija, dok je protivnik imao 15. Obe ekipe imale su jednak broj skokova, po 40. U novosadskoj ekipi najviše poena dao je Miloš Veković 12, a još 11 dodao je Ivan Cimbaljević.

Naredni protivnik Vojvodini biće Joker, a utakmica će biti odigrana u subotu, 23. marta u 13 sati u Sportskoj hali Petrovaradin.