Liga, kolo: 2. Muška liga Srbije, 3. kolo
Ekipa A – Ekipa B: KK VOJVODINA – KK RTANJ
Krajnji rezultat (četvrtine): 100:72 (36:16,28:21,21:17,15:18)
Mesto, sala, broj gledalaca: Novi Sad, SPC Vojvodina, 300 gledalaca
Delegat, sudije: Lojović NS, Petrović St, Olćan Zr, Milosavljević Pk
Igrač utakmice, ekipa: Zarić Aleksa, KK VOJVODINA
Sastav ekipe A:

– uneti i broj postignutih poena pored prezimena igrača

KK VOJVODINA: A. Zarić 21, K. Bjelica 24, B. Berbakov 6, S. Krtinić 6, S.Jović 8, M. Branković 5, S. Stojačić 9, A. Stojanović 2, N. Orlić, M. Milaković 4, N. Jovanović 6, T. Atanasov 9
Sastav ekipe B:

– uneti i broj postignutih poena pored prezimena igrača

KK RTANJ: I. Trtić, S. Dželatović, M. Gocić 5, I. Šćekić, B. Veličković 5, U. Mitrović 4, N. Grujo 25, P. Branković 9, V. Rosić 12, M. Mladenović 7, M. Vučetić 5
Izveštaj sa utakmice

–       opis dešavanja na utakmici,

kretanje rezultata, borbenost igrača, istaknuti pojedinci, preokret u igri i sl.

Košarkaši Vojvodine su prva i za sada jedina ekipa koja je u protekla tri kola došla do 100 poena. Svoj drugi trijumf ostvarili su protiv debitanta u drugoligaškom društvu, ekipe iz Boljevca. Za razliku od utakmice sa Sremom, novosađani su ovoga puta krenuli furiozno od samog starta.Bilo je to , rekli bi idealnih 10 minuta koji su rezultirali vođstvom od 36:16. Taj rezultat domaće ekipe u prvoj četvrtini još je značajniji kada se ima u vidu da je trener Filip Socek u rotaciji imao čak 11 igrača. Do odmora su novosađani pravili sve veću razliku pa je u 16 minutu rezultat bio 52:26. Nije Vojvodina popuštala ni u nastavku, i sigurno privela utakmicu kraju. Ton dominantnoj igri novosađana davali su pre svih kapiten Krsto Bjelica i Aleksa Zarić sa ostvarenim indeksom od 30 poena, dok su se kod gostiju istakli Nenad Grujo i Vladimir Rosić.
Ime i prezime trenera ekipe A – Izjava: Filip Socek, trener ekipe Vojvodina: Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri. Od prvog minuta smo znali šta hoćemo, diktirali smo tempo. Posle ubedljivog poraza od Zlatibora, ekipa je pokazala karakter što je veoma značajno.
Ime i prezime MVP igrača ekipe A – Izjava: Aleksa Zarić igrač ekipe Vojvodina: Ispoštovali smo dogovoreno iz svlačionice, ušli agresivno u utakmicu i to je donelo rezultat. Čestitam mojim saigračima na pobedi i zalaganju, a gostujućim na fer i korektnoj igri.
Ime i prezime trenera ekipe B – Izjava: Stevan Dragojević, trener ekipe Rtnja: Nismo mogli bolje s obzirom da nismo bili kompletni pa ne mogu da kažem da sam nezadovoljan prikazanim. Vojvodina je u ovom meču bila izraziti favorit što se i pokazalo. Čestitam im iskreno na trijumfu. Okrećemo se narednom meču sa Aleksinčanima u kojem želimo da zabeležimo pobedu.
Ime i prezime MVP igrača ekipe B – Izjava: Nenad Grujo, igrač ekipe Rtnja: Čestitam ekipi Vojvodine na pobedi, kao i na fer i korektnoj igri.