IZVEŠTAJ SA UTAKMICE

Liga, kolo: 2. Muška liga Srbije, 1. kolo
Ekipa A – Ekipa B: KK VOJVODINA – KK SREM
Krajnji rezultat (četvrtine): 92:66 (22:22,25:10,22:17,23:17)
Mesto, sala, broj gledalaca: Novi Sad, SPC Vojvodina, 200 gledalaca
Delegat, sudije: Borovina NS, Mažić Bg, Hadžić Sp, Zlatković Bg
Igrač utakmice, ekipa: Branković Marko, KK VOJVODINA
Sastav ekipe A:

– uneti i broj postignutih poena pored prezimena igrača

KK VOJVODINA: A. Zarić 11, K. Bjelica 18, B. Berbakov 10, S. Krtinić 6, S.Jović, M. Branković 14, S. Stojačić 12, A. Stojanović 5, N. Orlić 2, I. Stefanović, N. Jovanović 8, T. Atanasov 6
Sastav ekipe B:

– uneti i broj postignutih poena pored prezimena igrača

KK SREM: R. Radinović 12, D. Tomić 3. B. Đurak 2, M. Sekulić 20, M. Miladinović, S. Vukolić, F. Nešić, M. Majstorović, M. Andrić 4, Đ. Đorđić 19, U. Stević, N. Rutović 6
Izveštaj sa utakmice

–       opis dešavanja na utakmici,

kretanje rezultata, borbenost igrača, istaknuti pojedinci, preokret u igri i sl.

Ekipa VOJVODINE, je na premijernom meču, protiv uvek neugodnih Mitrovčana, pokazala da će ove sezone s pravom konkurisati za visok plasman. Ako se izuzme startna 4 minuta u kojima su se gostibolje snašli i poveli sa 4:12, sve ostalo je išlo na vodenicu domaćina. Vojvodina je do kraja prve četvrtine uspela da poravna rezultat, da bi u drugih deset minuta usledila prava demonstracija sile izabranika Filipa Soceka. Epilog agresivne i brze igre domaćina bilo je 25 : 10. Nije Vojvodina popuštala ni u nastavku, čak šta više kako je utakmica odmicala tako se razlika u rezultatu povećavala, pa je u jednom trenutku bilo i 28 razlika. Ton dominantnoj igri novosađana davali su pre svih kapiten krsto Bjelica kao prvi strelac, Berbakov sa čak 11 asistencija, Branković sa 7 skokova i povratnik košarci Stefan Stojačić. Kolektivnih 114 indeksnih poena ( naspram Mitrovačkih 53 ) sakupilo je svih 12 igrača Vojvodine i zahvaljujući solidnom šutu, dominantnom skoku ( 39 ) i velikom broju asistencija ( 27 ).
Ime i prezime trenera ekipe A – Izjava: Filip Socek, trener ekipe Vojvodina: Premijerna utakmica, njena važnost uticala je da krenemo nekako stegnuto, ali agresivnom igrom u odbrani i brzinom u napadu koja će nas nadam se krasiti ove sezone, došli smo do ove razlike. Čestitam mojim igračima na pobedi, a košarkašima srema na fer i korektnoj igri. Ovu utakmicu smo arhivirali , okrećemo se narednoj derbiju sa Zlatiborom.
Ime i prezime MVP igrača ekipe A – Izjava: Marko Branković igrač ekipe Vojvodina: ušli smo u utakmicu maksimalno motivisani i svesni snage gostujuće ekipe, od početka smo nametnuli naš ritam i držali ga do kraja te tako na kraju izvojevali  za ovaj mladi tim veoma važnu pobedu. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri.
Ime i prezime trenera ekipe B – Izjava: Aleksandar petković, trener ekipe Srema: uz čestitke domaćinu na odličnoj igri i pobedi je istakao da će njegova ekipa tek od trećeg kola pokazati svoje pravo lice. Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri.
Ime i prezime MVP igrača ekipe B – Izjava: Đorđo Đorđić, igrač ekipe Srema: Čestitam ekipi Vojvodine na pobedi, kao i na fer i korektnoj igri.