KK Vojvodina mts ugostiće ekipu Slobode iz Užica sutra u 16 časova u maloj sali Spensa, a u okviru zaostale utakmice 9. kola Košarkaške lige Srbije.

Bek naše ekipe Bogdan Zagrađanin istakao je da ekipa Slobode igra dobru košarku. Dočekujemo jednu mladu i nezgodnu ekipu Slobode, ali smatram da smo u odličnom ritmu i ukoliko ispoštujemo zahteve koje trener od nas očekuje mislim da ne bi trebalo da bude nekih većih problema, ali naravno ne smemo nikog da potcenjujemo, da uđemo ležerno u utakmicu već da od samog starta uđemo maksimalno fokusirani, rekao je Zagrasđanin.

Trener Miloš Isakov Kovačević je istakao da će Vojvodina nastojati da nastavi seriju dobrih rezultata.

Igraćemo protiv kvalitetne ekipe Slobode, ekipe koja igra izuzetno dobru tranziciju i izuzetno dobro se ponavlja u oba smera tako da mi moramo da imamo veoma jasnu sliku kako treba da izgleda ovaj meč i da od samog starta pristupimo meču maksimalno skoncentrisano. Košarkaška liga Srbije jeste takva da svako može svakoga da pobedi, tako da mi ne smemo sebi da dopustimo neki vid opuštanja i da se zadovoljimo trenutnim rezultatima koji su dobri, nego moramo da budemo svesni da bi se sa pobedom u ovom meču i u ABA 2 i u KLS pozicionirali visoko, odnosno na deobi prvog mesta, što nam je potajno i bio cilj od početka ove godine, rekao je Isakov Kovačević.

On je pozvao navijače da ih sutra u 16 časova podrže sa tribina male sale Spensa, jer je uz njihovu podršku lakši put do pobede.