Košarkaši Vojvodine mts sutra će odmeriti snage protiv beogradske ekipe KK Dynamic Balkan Bet u 16 časova u maloj sali Spens-a, u okviru 19. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Novi centar Novosađana Zoran Nikolić poručuje da se odlično uklopio u tim, te da je olakšavajući faktor bila činjenica da većinu saigrača poznaje od ranije.

U narednoj utakmici imperativ je da nastavimo pobednički niz na domaćem terenu, a biće to i dobra uvertira za utakmice ABA2 lige koje nas očekuje naredne sedmice, zaključio je Nikolić.

Trener KK Vojvodine mts Miloš Isakov Kovačević protivničku ekipu ocenjuje kao izuzetno dobru, te podseća da  je u prvom delu sezone protiv njih odigrana izuzetno teška utakmica.

Čeka nas jedan kvalitetan protivnik, ekipa koja uz određeni broj mladih igrača koji godinama nose ekipu Dinamika, ima i par starijih igrača koji su dodatak na roster ove godine. Ekipa koja dobro igra u tranziciji i koja je uz nas najbolja skakačka ekipa u ligi. Izuzetno će biti važno da se ispariramo u trčanju i fizičkom kontaktu, ne bi li uspeli da dođemo do pozitivnog rezultata i ovaj put kod kuće.

Nakon meča sa Dinamikom, naredne sedmice košarkaše Vojvodine mts očekuju tri utakmice u okviru ABA2 lige.