U poslednjem kolu Košarkaške lige Srbije KK Vojvodina mts gostovaće ekipi Sloge u Kraljevu, a utakmica će biti odigrana sutra u 19.30 časova.

Pred meč kapiten crveno-belih Marko Ljubičić kaže da je ekipa Sloge pokazala kvalitet, te da se Voša za njih priprema ozbiljno kao i za svaku drugu utakmicu.

Poslednje kolo KLS-a, gostujemo ekipi Sloge iz Kraljeva, koja je u poslednje vreme pokazala da imaju kvalitet i da njihovo trenutno stanje na tabeli nije realna slika. Mi se za njih, kao i za svaku utakmicu, pripremamo veoma ozbiljno sa maksimalnim fokusom na detalje koje ispred nas postavljaju trener i stručni štab. Ova utakmica ima još veći značaj za nas igrače i klub, a to je, da ako pobedimo, osvajamo KLS i posle dugo vremena donosimo pehar u Novi Sad što bi se svrstalo u istorijski uspeh za KK Vojvodina, kaže Ljubičić.

Trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević navodi da njegovu ekipu čeka zahtevan meč. Isakov Kovačević poziva publiku da, ako je u mogućnosti, dođe u Kraljevo i podrži Vošu.

Sav fokus prebačen je na Slogu iz Kraljeva, još jednu odličnu ekipu, koja u poslednjih osam utakmica na svom terenu ima sedam pobeda. Očekuje nas zahtevan meč protiv kvalitetnog protivnika. Imamo veliku želju da ostvarimo novu pobedu i time obradujemo naše navijače. Pozvao bih sve ljude da dođu u Kraljevo ukoliko su u mogućnosti, da svi zajedno probamo da napravimo odlučujući korak, poručuje Isakov Kovačević.

Nakon ovog meča, Vošine prvotimce očekuje četvrtfinalna utakmica ABA 2 lige. Vojvodina će se u sredu, 17. aprila sastati sa Sutjeskom, a meč će biti odigran u 17 časova u maloj sali Spensa. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Voša poziva publiku da joj podrškom sa tribina pomogne u plasmanu u polufinale ABA 2 lige.

Foto: Dragana Stjepanović