U okviru 11. kola AdmiralBet KLS, KK Vojvodina mts ugostiće ekipu Čačka u nedelju, 3.12.2023. u 16 časova u maloj sali Spensa.

Uoči meča bek crveno-belih, Uroš Banjac, poručio je da ekipu očekuje teška utakmica.

Iza nas je dobar period, imamo sedam vezanih pobeda u oba takmičenja i želimo tako da nastavimo, ovo će nam biti osma utakmica u 23 dana i opet moramo energetski jako da izađemo i utakmicu da počnemo agresivno, jer oni u ligi najbolje otvaraju prvu četvrtinu i to moramo da zaustavimo. Mislim da ćemo slaviti u nedelju, rekao je Banjac.

Pomoćni trener Vojvodine mts Stefan Škripac protivnika je ocenio kao iskusnu i talentovanu ekipu.

Oni su pre svega kvalitetni, sa širokim rosterom u ekipi i sa stručnim štabom koji je svakog od tih igrača iskoristio na pravi način. Pošto su čvrsta ekipa i kreću od starta jako očekuje nas fizički i taktički zahtevan meč, i zato pozivamo navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu u još jednoj bitnoj utakmici, istakao je Škripac.

Škripac je naglasio da su prethodne pobede veliki motiv Voši da i na ovoj utakmici pokaže kako su došli na čelo tabele AdmiralBet Košarkaške lige Srbije i poručio da će nastojati na toj poziciji da ostanu.