U 29. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije KK Vojvodina mts dočekaće ekipu KK Mladost Maxbet iz Zemuna, a utakmica će biti odigrana sutra u 16 časova u maloj sali Spensa.

Bek crveno-belih Uroš Banjac ističe da ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje protivnika, a naročito nakon bitne pobede u Leskovcu u prošlom kolu.

Potrebno je da smanjimo oscilacije u igri, koje smo imali u Leskovcu. Ukoliko to uspemo mislim da ćemo sutra slaviti. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, jer je ovo poslednja utakmica u domaćoj ligi na našem terenu. Njihova podrška će nam mnogo značiti da dođemo do još jedne pobede, rekao je Banjac.

Komentarišući sutrašnjeg protivnika trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević navodi da će se njegov tim susresti sa odličnom ekipom koja je pojačana sa tri dodatna igrača. Kako navodi, novi trener je implementirao svoju filozofiju koja je Mladosti donela dve važne pobede.

To je tim koji koristi veliki broj igrača i tim koji može da igra u ovom ritmu, sreda-subota i sigurno će doći izuzetno motivisani kao i svi koji igraju protiv nas. Što se nas tiče, mi imamo izuzetno zgusnut raspored u kojem pokušavamo da idemo mentalno od utakmice do utakmice i izuzetno nam je važno da što je moguće veći broj ljudi zaista dođe sutra, bez obzira na tv prenos, da nas podrži, zato što, em što je poslednja utakmica u domaćem terenu u KLS, em što mislim da su ovi momci to zaslužili da pred put u Nikšić dobiju taj neki vetar u leđa i da im se na neki način oda priznanje za sve ono što rade ove godine, kazao je Isakov Kovačević

Pozvao je publiku na tribine male sale Spensa.

Pozivamo naše navijače da dođu da nam pomognu. Pomoć nam je neophodna, jer imamo gust raspored u kojem se fizički zamor vidi, a mi gledamo da budemo maksimalno skoncentrisani, da uradimo posao do kraja i probaćemo da uradimo sve što je do nas da ispariramo ekipi Mladosti iz Zemuna na našem terenu, poručio je Isakov Kovačević.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Foto: Dragana Stjepanović