U 27. kolu Košarkaške lige Srbije KK Vojvodina mts ugostiće ekipu OKK Beograd, a utakmica će biti odigrana sutra u 16 časova u velikoj sali Spensa.

Pred novu utakmicu bek crveno-belih Uroš Banjac kaže da će se suočiti sa mladom ekipom, koja igra agresivnu košarku.  

Trebalo bi da ih zaustavimo u tranziciji i ako tu ispariramo, pobedićemo. Pozvao bih navijače da nas podrže, jer su nam ostale dve utakmice na domaćem parketu do kraja lige. Među nama ima pritiska, želimo da pobedimo sve do kraja, znamo kakvo je stanje na tabeli. Želimo taj trofej, rekao je Banjac.

Velika je potrošnja, ali junački se držimo i trudimo da zadržimo kontinuitet dobrih rezultata, poručuje trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević.

Izuzetno važan duel za nas, kao i svaki do kraja sezone. Svaka utakmca sada predstavlja meč sezone. Vidite i sami u kakvom tempu igramo, kolika je potrošnja, ne samo zbog utakmica, već i putovanja, problema koji su nas zadesili na prethodnom turniru ABA 2 lige. Junački se držimo i pokušavamo da zadržimo kontinuitet dobrih rezultata. U goste nam dolazi izuzetno napadački potentan tim, koji beleži 87 poena u proseku i koji je među najboljim skakačkim ekipama u ligi. Mentalno moramo da budemo spremni da završimo posao do kraja i donesemo prvi trofej u istoriji kluba, rekao je Isakov Kovačević.

Trener prvotimaca pozvao je publiku da im i ovog puta pruži podršku.

Pozvao bih sve navijače da dođu da nam pomognu, jer nam znači svaki čovek na tribinama, koji će nam dati vetar u leđa da svi zajedno napravimo još jedan od preostala četiri koraka u KLS, rekao je Isakov Kovačević.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Foto: Dragana Stjepanović