U prvom meču 4. kola Košarkaške lige Srbije  Vojvodina će danas biti na najvećem iskušenju od početka prvenstva, jer  od 18 sati gostuje Pirotu. Iako Novosađani imaju tri popbede i nalaze se na čelu tabele, pomoćni trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević smatra da ni jedan tim iz KLS u Pirotu nije favorit.

-Piroćanci su prava domaćinska ekipa i malo ko će odatle odneti bodove. Imaju izuzetno iskusan tim, u prvoj petorci su tri igrača starija od 35 godina. Dugo su zajedno i fenomenalno su uigrani, razumeju se pogledom. Nama ostaje da probamo da nametnemo svoj stil igre i tako krenemo ka trijumfu – kaće Isakov Kovačević.

U timu će danas, prvi put ove sezone, biti Koča Jovović. Pouzdani plej se oporavio od teže povrede i na raspolaganju je stručnom štabu crveno – belih.

-Oporavio sam se i spreman sam da pomognem ekipi. Što se Pirota tiče, u pitanju je tim koji je dugo na okupu, godinama igraju u vrlo sličnom sastavu i tu leži njihova prednost. Na nama je da učinimo sve kako ne bismo upali u njihov ritam – rekao je Jovović.