U okviru 21. kola Admiral Bet Košarkaške lige Srbije, Vojvodina mts sutra dočekuje Tamiš u 16 časova u maloj sali Spensa.

Sutrašnji meč biće dobra prilika za revanš, rekao je plejmejker crveno-belih Boško Bumbić.

I pored gustog rasporeda, uspeli smo da se pripremimo za tu utakmicu. Znamo kakve smo probleme imali sa njima u prvom delu sezone, ali siguran sam da ćemo sutra ispraviti to i pokazati se u najboljem mogućem svetlu, zaključio je Bumbić.

Poraz od Tamiša u prvom delu sezone, trener Vojvodine mts Miloš Isakov Kovačević opisao je kao zaslužen, a protivnika kao ekipu koja u svakom momentu zna svoje prednosti.

Tamiš je ekipa koja pokušava da dođe do tih prednosti napadački i sa jasnim defanzivnim pravilima. Ekipa koja igra izuzetno disciplinovano, tako da je nama neophodno da prednosti koje imamo tražimo u kontinuitetu, kao što je to bio slučaj protiv ekipe Zlatibora, te da kroz maksimalan fokus nastavimo u dobrom pravcu u kojem idemo, dodao je Isakov Kovačević.

Trener je pozvao navijače da podrškom i energijom sa tribina pomognu Voši u iscrpljujućem rasporedu, kako bi ekipa ostala na vrhu tabele KLS.