Na domaćem terenu Vojvodina mts ugostiće Vršac DOO, u okviru 17. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Utakmica se igra sutra u 16 časova u velikoj sali Spensa.

Bek crveno-belih Uroš Banjac ističe da je Vršac tim koji dobro igra u tranziciji.

Mi u tom segmentu moramo da im pariramo i da im se revanširamo za poraz koji su nam naneli u prvom delu sezone, rekao je Banjac.

Vršac je ekipa koja u proseku postiže 89 poena po utakmici, rekao je trener Vojvodine mts Miloš Isakov Kovačević i istakao da su protivnici u okviru lige na drugom mestu po napadačkom rejtingu.

Ekipa koja odlično igra u kontranapadu i u ranom napadu, gde izuzetno dobro koristi i dva najkorisnija igrača lige, koja se nalaze u njihovom rosteru, to su Filips i Simić, to je potentna ekipa u šutu za tri poena i za nas je važno da budemo čvrsti u odbrani i da imamo dobru koncentraciju prilikom defanzivnih zahteva. Mi smo dobro radili, dobro trenirali, videćemo još u kom sastavu ćemo nastupiti i nadamo se da ćemo se vratiti na pobednički kolosek, rekao je Isakov Kovačević.

On je pozvao navijače da dođu i podrže Vošu, jer je za tim izuzetno važan meč protiv Vršca, ali i svaki naredni na domaćem terenu.