Na gostujućem terenu u Kragujevcu KK Vojvodina mts pobedila ekipu SPD Radnički rezultatom 81:93. Vošini prvotimci u početak utakmice ušli su sa slabijim startom, a na agresivan ritam Radničkog navikli su se brzo, te odgovorili dobrom odbranom. Meč su rezultatski preokrenuli već na prvom poluvremenu i dobar tempo zadržali do kraja utakmice.
Krilni grač naše ekipe Stefan Savić ovu pobedu vidi kao veliki uspeh, jer je, kako je istakao, u pitanju tim koji je trenutno prvi na tabeli.

Znali smo da je Radnički odlična ekipa, da imaju dobre igrače i mislim da smo veći deo meča igrali dobru košarku. Imali smo malo slabiji start, Radnički je ušao motivisano i videlo se koliko im znači ova utakmica. U drugom poluvremenu igrali smo dobro, imali smo 13 asistencija, dobro smo kontrolisali skok, trčali dobro u oba pravca i to nam je donelo pobedu, rekao je Savić.

Trener Miloš Isakov Kovačević ističe da je publika u Kragujevcu imala priliku da vidi modernu i brzu košarku.

Igramo modernu, čvrstu, brzu košarku sa izuzetno dobrom odbranom i kontrolom skoka. Imali smo 12 skokova više od ekipe Radničkog i taj broj lakih poena u drugom poluvremenu, fizička priprema i po koji igrač više u rotaciji, sve to nam je donelo pobedu, rekao je Isakov Kovačević.

Naredni meč u okviru AdmiralBet KLS Vojvodina mts igra na domaćem terenu 29. novembra u 16 časova kada dočekuje ekipu Slobode iz Užica.