Košarkaši Vojvodine večeras od 18 sati dočekuju Dunav, u okviru 14. kola Košarkaške lige Srbije. Gosti iz Starih Banovaca od ove  sezone su neka vrsta Partizanove filijale, gde se kali nekolicina talentovanih igrača. Zbog toga u taboru crveno – belih smatraju da ih danas ne čeka lak posao.

-Dunav nam dolazi us pecifičnom trenutku, kada smo poljuljani činjenicom da smo u prošlom kolu drugi put ove sezone poraženi nakon produžetka – rekao je kapiten Vojvodine Krsto Bjelica. – Gosti su pokazali kvalitet, imaju mnoštvo talentovanih igrača predvođenih Dušanom Tanaskovićem. Ipak, igramo u našem gradu i daćemo sve od sebe da dođemo do pobede.

Kadrovskim mukama Vojvodine nema kraja, s obzirom da će prvi centar Nikola Gaćeša najverovatnije propustiti današnji meč zbog hronične povrede kolena.

-Gaćeša nije uspeo da završi poslednji trening, a takođe van stroja je i još jedan centar – Dragan Marić – referiše pomoćni trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević. – Liga je takva da svako svakoga može da pobedi. Dunav igra brto i na nama je da pre svega zaustavimo njihov protok lopte. Moramo da se izdignemo iznad svih problema i pronađemo način da pobedimo.

Meč se igra u maloj sali Spensa.