KK Vojvodina mts sastaće se u petak, 5. januara, u 19 časova sa ekipom Spartaka, u okviru 16. kola AdmiralBet KLS u Subotici.

Prvu utakmicu ove godine trener crveno-belih Miloš Isakov Kovačević predviđa kao pravi muški derbi, a protivnika ocenjuje kao izuzetno kvalitetnu ekipu.

U petak nas očekuje meč protiv prvog favorita za osvajanje ABA2 lige i Košarkaške lige Srbije. U pitanju je ekipa koja ima po dva-tri izuzetno kvalitetna igrača na svakoj poziciji i dodatno je pojačana vrsnim plejmejkerom Gordićem. Predvodi ih gospodin Jovanović koji je najbolji trener u ligi i trener sa najvećim pedigreom. Zbog svega toga tim Spartaka izuzetno poštujemo, poručio je trener Isakov Kovačević.

Kovačević ističe da će se, uprkos velikom izazovu, Vojvodina mts potruditi da opravda uspeh iz prethodnog perioda i još jednom obraduje navijače.

Ono što je neophodno u petak, to je da pokažemo poštovanje prema nama samima, svemu onome što smo uradili u prethodnom periodu i prema našim navijačima. Idemo u Suboticu da odigramo jednu mušku utakmicu, bili kompletni ili ne vreme je za derbi i za minimum 40 minuta uzbudljive košarke, istakao je
Kovačević.