U odlično odigranoj utakmici na domaćem terenu Vojvodina mts savladala je Tamiš i rezultatom 100:65 upisala još jednu pobedu u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije, te time učvrstila lidersku poziciju.

Odbrana i napad funkcionisali su odlično, objasnio je krilni centar crveno-belih Tyrell Johnson.

Mentalno i fizički smo bili spremni za ovu utakmicu u kojoj smo pokazali da kao ekipa možemo da imamo odlično raspoređene i napad i odbranu. Dobrom energijom smo otvorili utakmicu, imali smo dobar ofanzivni skok i to je ono što je u startu bilo važno i što nas je i dovelo do pobede, rekao je Tyrell Johnson.

Meč protiv Tamiša je najbolji koji smo odigrali u poslednjih mesec dana, istakao je trener Miloš Isakov Kovačević i naglasio da svaka pobeda ekipi podiže samopouzdanje.

Važna pobeda za nas protiv ekipe Tamiša. Zaista smo dobro izgledali svih 40 minuta. Izuzetno raduje to što smo se, nakon pobede nad Zlatiborom u gostima, potvrdili moćnom pobedom protiv Tamiša. Imali smo 41 skok, 22 asistencije, kompletnu kontrolu ritma. Koristeći svih 12 igrača i sa velikom dozom poštovanja prema protivniku, uradili smo dobar posao od početka do kraja, rekao je Isakov Kovačević.

Nakon samo jednog dana odmora, prvotimci Vojvodine mts u ponedeljak počinju sa pripremama za Kup „Radivoja Koraća“. Prvi protivnik je Mega, a utakmica se igra u četvrtak, 15. februara u 17 časova u Nišu.

IMG_2172
IMG_2181
IMG_2173
IMG_2168
IMG_2179