Lepe vesti i potvrda dobrog rada KK Vojvodina mts stižu iz Košarkaškog saveza Srbije. Vošini juniori Aleksandar Vojinović i Dimitrije Kondić pozvani su u širi spisak U18 reprezentacije Srbije.

Predselektivno okupljanje je zakazano za 11. i 12. mart u Beogradu, a vredni i talentovani Vojinović i Kondić kažu da će dati sve od sebe da uđu u reprezentaciju i pokažu se u najboljem svetlu

Dimitrije Kondić

 

Biti pozvan u reprezentaciju je velika čast i privilegija kaže Dimitrije Kondić.

Od malih nogu pratim igru naših reprezentacija u svakom sportu i oduvek sam želeo i težio ka tome da budem član reprezentacije. Učešće u reprezentaciji može uticati i na karijeru, ali više od toga raduje me mogućnost da predstavljam svoju zemlju. To je ostvarenje sna, kaže Kondić.  

Trener juniorske selekcije Vojvodine Aleksandar Čolić dvojici svojih momaka poželeo je sreću na okupljanju u Beogradu.

Ovo je lepa vest i svi u klubu smo ponosni što su Aleksandar i Dimitrije pozvani na predselektivno okupljanje naše U18 reprezentacije. Verujem da će se pokazati u pravom svetlu i da će steći novo dragoceno iskustvo. Nadam se i verujem da će se naći i na narednim spiskovima, a kasnije i u konačnom sastavu reprezentacije, poručio je Čolić.

Aleksandar Vojinović

 

Aleksandar Vojinović je 2006. godište, u juniorskoj selekciji KK Vojvodina mts igra na poziciji beka, a na utakmicama seniora debitovao je krajem prošle godine.

Dimitrije Kondić je 2006. godište, zauzima krilnu poziciju u juniorskoj selekciji. Do sada je osvajao gradsku ligu, okružnu ligu tri puta, drugo mesto na JR NBA turniru, učestvovao u turnirima ABA 2 lige.