Ekipa VOJVODINE, nesretno je izgubila u susretu protiv veoma kvalitetne i favorizovane ekipe iz Banovaca na domaćem parketu u 20. kolu  2. Muške lige Srbije. Domaćini su tokom celeg suusreta pokazali veliku agresivnost i želju da savladaju drugoplasiranu ekipu u prvenstvu, međutim u furioznom finišu poslednje četvrtine pri vođstvu domaćina 86:85 na 15 sekundi pre kraja utakmice, prilikom uvođenja lopte u igru jedna čudna sudijska odluka da je prošlo 5 sekundi na uvođenje lopte je možda i uticala na konačni ishod ove veoma uzbudljive i kvalitetne utakmice.U ekipi domaćina bolji od ostalih su bili Janjić i Jovović, dok su se u gostujućoj ekipi posebno istakli Zorčić i Popović.
Filip Socek, trener ekipe Vojvodina: Fer i korektna utakmica. Zadovoljan sam pristupom i igrom mojih igrača koji su prikazali tokom celog susreta, zadržali smo potreban nivo koncentracije i u poslednjoj četvrtini, međutim posle tajmauta na 15 sek. do kraja nismo uspeli da uvedemo lopti u igru šro nas je koštalo bodova protiv iskusne elipe Dunava. Čestitam ekipi Dunava na fer i korektnoj igri.
Dejan Janjić, igrač ekipe Vojvodina: ušli smo u utakmicu maksimalno motivisani i svesni snage gostujuće ekipe, tako da smo od početka  nametnuli naš ritam ali nismo uspeli danas veoma kvalitetne igrače Dunava da iznenadimo i pobedimo. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri.
MARKOVIĆ ILIJA, trener ekipe DUNAV: Čestitam mojim momcima na velikom trudu koji su uložili na utakmici 20.kola. Moja ekipa je ušla sa velikom željom u utakmicu, svesni značaja utakmice, tako da smo uspeli da iznenadimo  veoma mladu i perspektivnu ekipu Vojvodine. Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri.
Lazar Zorčić, igrač ekipe DUNAV: Čestitam ekipi Vojvodine na  na fer i korektnoj igri.