Ekipa VOJVODINE, je poraženau susretu protiv veoma kvalitetne i favorizovane ekipe iz Beograda na domaćem parketu u 24. kolu  2. Muške lige Srbije. Gosti su tokom celeg suusreta pokazali veliki kvalitet za ovaj rang takmičenja i želju da savladaju mladu ekipu domaćina, u čemu su i uspeli sigurno osvojili bodove kojim su obezbedili plasman u viši rang takmičenja. U ekipi domaćina bolji od ostalih su bili Janjić i Bjelica, dok su se u gostujućoj ekipi posebno istakli Nađfeji i Radulović.
Filip Socek, trener ekipe Vojvodina: Fer i korektna utakmica. Zadovoljan sam pristupom i igrom mojih igrača koji su prikazali tokom celog susreta, međutim nismo uspeli da savladamo veoma kvalitetnu ekipu Dinamica, kojoj ujedno čestitam plasman u viši rang. Takođe čestitam ekipi Dinamica na fer i korektnoj igri.
Krsto Bjelica, igrač ekipe Vojvodina: ušli smo u utakmicu maksimalno motivisani i svesni snage gostujuće ekipe, ali nismo uspeli da savladamo danas veoma raspoložene goste. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri.
M. Nikolić, trener ekipe DINAMIC: Čestitam mojim momcima na velikom trudu koji su uložili na utakmici 24.kola. Moja ekipa je ušla sa velikom željom u utakmicu, svesni značaja utakmice, tako da smo uspeli da pobedimo  veoma mladu i perspektivnu ekipu Vojvodine. Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri.
S. Nađfeji, igrač ekipe DINAMIC: Čestitam ekipi Vojvodine na  na fer i korektnoj igri.