Ekipa VOJVODINE, je pobedila u susretu protiv ekipe iz Pirota u sigurno svojoj najboljoj igri na domaćem parketu u 25. kolu  2. Muške lige Srbije. Domaći su tokom celeg suusreta pokazali nesporan kvalitet i talenat mladih igrača ( Zarić, Jović, Atanasov, Orlić ..) za ovaj rang takmičenja i želju da savladaju ekipu Pirota, u čemu su i uspeli sigurno osvojili bodove, čime su na kraju zaslužili i aplauze publike. U ekipi domaćina bolji od ostalih su bili Janjić i Bjelica, dok su se u gostujućoj ekipi posebno istakli Rašić i Filipović.
Filip Socek, trener ekipe Vojvodina: Fer i korektna utakmica. Zadovoljan sam pristupom i igrom mojih igrača koji su prikazali tokom celog susreta, I posle dva poraza ekipa je pokazala karakter i odigrala možda I najkvalitetniju utakmicu ove sezone. Čestitam ekipi Pirota na fer i korektnoj igri.
Krsto Bjelica, igrač ekipe Vojvodina: ušli smo u utakmicu maksimalno motivisani i svesni da posle dva neugodna poraza moramo da damo sve od sebe i pobedimo , u čemu smo danas i uspeli da savladamo Pirot. Zahvalio bi se domaćoj publici koja je prepoznala naš rad ove godine, i u velikom broju došla da nas bodri.  Čestitam gostima na fer i korektnoj igri.
M. Mitić, trener ekipe PIROT: Čestitam mojim momcima na velikom trudu koji su uložili na utakmici 25.kola. Moja ekipa je ušla sa velikom željom u utakmicu, međutim nismo uspeli da savladamo danas veoma raspoloženu ekipu Vojvodine. Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri.
L. Rašić, igrač ekipe PIROT: Čestitam ekipi Vojvodine na  na fer i korektnoj igri.