U utakmici bez rezultatskog značaja, u kojoj je oko trista gledalaca profitiralo, Vojvodina je na pravi način promovisala plasman u elitno košarkaško društvo Srbije. Počelo je dodelom priznanja iz akcije MVP portala u kojem je struka birala najuspešnijeg trenera i igrača u tek završenoj drugoligaškoj sezoni. Iz ruku novinara MVP portala Đorđa Miljanića priznanja za najboljeg trenera primio je mladi strateg Vojvodine Filip Socek a za najboljeg  igrača Stefan Stojačić, takođe član novosadskog kluba. Za plasman u viši rang takmičenja  Vojvodina je lepom finansijskom potporom nagrađena od strane košarkaškog saveza Srbije. Ček od 250.000,oo dinara predsedniku UO novosadskog, sad prvoligaša Radomiru Raši Jovančeviću uručio je podpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dušan Projović.
Košarkaši iz Velike Plane doprineli su kvalitetnoj košarkaškoj utakmici na zatvaranju sezone u Novom Sadu. Ravnopravan partner bili su u prvom poluvremenu, ali kao i ostali nisu mogli izdržati ritam u nastavku. Šest minuta je bilo dovoljno za seriju od 16:4 i vođstvo od 59:49. Treneri su kasnije šansu pružili igračima sa manjom minutažom.
Strateg Novosađana Filip Socek: Svakako da priznanje prija. Ono ima još veću težinu kada stigne od ljudi iz struke, na terenu od ljutih rivala. Ovom prilikom im se zahvaljujem. Napravili smo rekao bih istorijski uspeh. Želim pre svega da čestitam predsedniku Jovančeviću na uloženoj energiji, za viziju koju je imao, mojim pomoćnicima Maletiću, Agoču i Skoku i svakako igračima koji su najzaslužniji što je Novi Sad video novu, modernu košarku od koje nećemo odustati. Mi kao klub i Novi Sad kao Grad ne trba da brinu za budućnost košarke.
Svakako da priznanje prija. Ono ima još veću težinu kada stigne od lјudi iz struke, na terenu od lјutih rivala. Ovom prilikom im se zahvalјujem. Napravili smo rekao bih istorijski uspeh. Želim pre svega da čestitam direktoru Jovančeviću na uloženoj energiji, za viziju koju je imao, mojim pomoćnicima Maletiću, Agoču i Skoku i svakako igračima koji su najzaslužniji što je Novi Sad video novu, modernu košarku od koje nećemo odustati. Mi kao klub i Novi Sad kao grad ne treba da brinu za budućnost košarke.
Stefan Stojačić  igrač Vojvodine: Ovo je za mene najemotivnija sezona do sada. Ovaj uspeh je, ako izuzmem mene i bjelicu, ostvarila izuzetno mlada ekipa i to daje posebnu težinu. Priznanje za MBP igrača sezone bez lažne skromnosti delim sa našim kapitenom Krstom bjelicom koji je izneo veliki teret tokom sezone i što se tiče treninga  i utakmica. Kroz karijeru su mu izmicali nesrećnim i čudnim okolnostima zaslužena priznanja. Za mene je on najbolji kapiten od svih koje sam imao u klubovima za koje sam nastupao. Krsti Bjelici posebne čestitke za izuzetnu sezonu i doprinos razvoju kluba i mladih košarkaša.
Strateg Plane Jaćimović Predrag: Vojvodina ima mladu ekipu, odlično igraju odbranu na obodima terena. Izdržali smo poluvreme sa kvalitetnom igrom. Nedostaje nam veći roster. Zadovoljan sam kako igramo zadnja tri meseca.
Đorće Ćirić bio je najefikasniji igrač gostujućeg sastava: Utakmica bez takmičarskog značaja, ali dobra za gledanje. Spremniji su, fizički bolji. Vojvodini želim da što duže ostane u prvoligaškom društvu.