Na domaćem terenu Vojvodina mts ostvarila je još jednu pobedu i ekipu Radničkog sa Spensa ispratila rezultatom 93:83.

Najviše poena za Vojvođane dao je Stefan Savić koji je meč ocenio kao težak.

Pokazali smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili bez energije, nismo igrali dobro i primili smo veliki broj poena. U drugom poluvremenu smo bili koncentrisaniji, jer znamo koliko nam znače utakmice u domaćoj ligi i znamo da nemamo prava na grešku. Ekipa Radničkog je dobra, to su pokazali pogađajući teške šuteve. Upisali smo pobedu što je za nas najvažnije. Nakon ove utakmice kreće nam gust raspored, igraćemo mečeve na dva-tri dana, a na svaki ćemo gledati kao na finalni i potrudićemo se da pokažemo ko smo i šta smo, rekao je Savić.

IMG_2935
IMG_2937
IMG_2931
IMG_2932
IMG_2933
IMG_2934
IMG_2936
IMG_2939
IMG_2940

Ekipu Radničkog trener Miloš Isakov Kovačević okarakterisao je kao ozbiljnog protivnika.

Mi smo danas odigrali pet loših minuta, u tih pet minuta primili smo 20 poena i to je bio problem u ovoj utakmici. Naterali smo ih na teške šuteve koje su oni pogađali dok im nije ponestalo snage. Imali smo rotaciju i dubinu klupe u koju smo verovali, verovali smo u mladog Zagrađanina koji je napravio pametne faule, verovali smo u naš pritisak na loptu. Imali smo i propuste, ali bili smo bolji u skokovima od suparnika koji je bio odličan na utakmici i na tome čestitam i treneru i igračima, rekao je Isakov Kovačević.

Već u ponedeljak Vojvodina mts će igrati mečeve u okviru balona ABA2.

Mi se sada okrećemo balonu. Putujemo već prekosutra i tamo ćemo imati tri utakmice u šest dana. Idemo meč po meč , probaćemo svaku utakmicu da pobedimo. Trudićemo se da rasporedimo minute i da uđemo u najbolju formu za završnicu sezone, poručio je Isakov Kovačević.

Prvi Vošin protivnik biće ekipa Šibenke, a utakmica će biti odigrana u ponedeljak, 18. marta, u 21 čas.

Šibenka se pojačala i promenila trenera. Naša prednost može da bude to što oni nemaju toliki broj igrača u rotaciji kao mi. Oni su mlada ekipa koja voli da igra brzo sa velikim brojem šuteva za tri poena i velikim brojem preuzimanja. Moraćemo da budemo ozbiljni i da budemo 100 odsto prisutni u utakmici svih 40 minuta, rekao je Isakov Kovačević.

Prenose Vošinih utakmica ABA2 u Širokom Brijegu gledajte od ponedeljka na RTV1.