Ekipa VOJVODINE, je pobedila u susretu protiv veoma kvalitetne i favorizovane ekipe iz Čajetine na domaćem parketu u 22. kolu  2. Muške lige Srbije. Domaćini su tokom celeg suusreta pokazali veliku agresivnost i želju da savladaju iskusnu ekipu Zlatibora, tako da su u furioznom finišu poslednje četvrtine ( 29 : 13 poslednja četvrtina ), uspeli da preokrenu sigurno vođstvo gostiju i osvoje bodove koji ih stavljaju u gornji dom 2. Muške lige Srbije. U ekipi domaćina bolji od ostalih su bili Atanasov i Janjić, dok su se u gostujućoj ekipi posebno istakli Petronijević i Đokić.
Filip Socek, trener ekipe Vojvodina: Fer i korektna utakmica. Zadovoljan sam pristupom i igrom mojih igrača koji su prikazali tokom celog susreta, zadržali smo potreban nivo koncentracije i u poslednjoj četvrtini, velikom agresivnošću uspeli da savladamo veoma kvalitetnu ekipu Zlatibora. Čestitam ekipi Zlatibora na fer i korektnoj igri.
Atanasov Teodor, igrač ekipe Vojvodina: ušli smo u utakmicu maksimalno motivisani i svesni snage gostujuće ekipe, tako da smo od početka  nametnuli naš ritam sa kojim smo i uspeli danas veoma kvalitetne igrače Zlatibora da iznenadimo i pobedimo. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri.
P.Jaćimović, trener ekipe ZLATIBORA: Čestitam mojim momcima na velikom trudu koji su uložili na utakmici 22.kola. Moja ekipa je ušla sa velikom željom u utakmicu, svesni značaja utakmice, ali nismo uspeli da iznenadimo  veoma mladu i perspektivnu ekipu Vojvodine. Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri.
M.Petronijević, igrač ekipe ZLATIBOR: Čestitam ekipi Vojvodine na  na fer i korektnoj igri.