U polufinalu Kupa Radivoja Koraća KK Vojvodina izgubila je od KK Partizan, rezultatom 67:80.

Prva četvrtina završena je razlikom od dva poena u korist Beograđana, da bi se na poluvremenu, zbog izgubljenih lopti i promašenih trojki, ta razlika povećala na 7 poena. Novosađani su se u meč vratili početkom poslednje četvrtine, ali to nije bilo dovoljno da uzmu pozitivan rezultat.

Po broju poena ubačenih u koš crno-belih, najbolji je bio Cunningham sa 17, a za njim slede Nikolić i Ašćerić sa po 10 poena.

Voša je pokazala dobru timsku igru, imala 15 asistencija, a prema rečima trenera Miloša Isakova Kovačevića oni koji su pratili utakmicu imali su priliku da vide ko je KK Vojvodina mts.

Utakmica protiv evroligaške ekipe u kojoj smo pokazali ko smo i šta smo. Defanzivno dobri, u skoku i izgubljenim loptama izjednačeni sa rivalom, sa čak jednom asistencijom više. Falilo je koncentracije krajem druge četvrtine kada je rival otišao na plus 7 i mirnoće u šutu spolja pred kraj meča. Jesmo izgubili, ali smo pokazali našu suštinu. U ovakvim utakmicama se najviše napreduje i potrudićemo se da ovo bude samo prva u nizu, rekao je Isakov Kovačević.

Nakon Kupa, Voša se vraća utakmicama u okviru Košarkaške lige Srbije, a sledeći protivnik im je Novi Pazar. U planu je da utakmica bude odigrana 28. februara.