U četvrtfinalnom meču Kupa Radivoja Koraća KK Vojvodina mts savladala je beogradski Mega MIS rezultatom 92:100.

Vošini prvotimci odlično su otvorili utakmicu i već u prvih dva minuta poveli sa pet poena razlike. Na poluvremenu ta razlika bila je dvocifrena, a rezultat je glasio 38:57. Iako su Beograđani početkom drugog poluvremena pokušali da se vrate u igru, smanje prednost Vojvodine i uzmu pozitivan rezultat, na kraju meča slavili su Novosađani.

Odlična priprema, kontrola meča i posvećenost svih igrača u rotaciji ključ su pobede, rekao je trener Vošinih prvotimaca Miloš Isakov Kovačević i za predstojeći meč navijačima najavio „pravu poslasticu“.

Odlična priprema utakmice i egzekucija. Sve smo bolji i bolji, baš kao što smo i predviđali, i to u pravo vreme. U širokoj rotaciji smo sve vreme bili mi ti koji su kontrolisali stvari na terenu. Veliko bravo za sve igrače. Ovo nije nešto što je za očekivati, ovo je anomalija već drugu godinu za redom koja je posledica ogromne posvećenosti i kvalitetnog rada svih ljudi u klubu kojima ovim putem čestitam. Pobedu posvećujemo svim našim navijačima, a sutra poslastica, rekao je Isakov Kovačević.

Sa 22 poena i tri asistencije u timu crveno-belih istakao se Luka Ašćerić.

U polufinalnom meču Vojvodina će snage odmeriti sa boljim iz duela Partizan – Hercegovac, a utakmica će biti odigrana sutra u 21 sat u niškom Čairu.