U utakmici 27. kola Košarkaške lige Srbije KK Vojvodina mts na domaćem terenu ubedljivo je savladala OKK Beograd rezultatom 91:76.  

Od starta utakmice crveno-beli su dominirali parketom, da bi već u prvom poluvremenu upisali 17 asistencija i odličan procenat šuta. Gosti su se u igru vratili u drugoj polovini utakmice, što nije bilo dovoljno da ugroze rezultat. Voša je i ovog puta igrala bez povređenog Luke Ašćerića. Njemu sada predstoji oporavak i još uvek nije poznato da li će se do kraja sezone pridružiti crveno-belima.

Povređenog Ašćerića danas je zamenio talentovani Luka Savanović iz redova juniora. Iako nije uspeo da upiše poene, ističe da mu je vreme provedeno u igri izuzetno značilo.

Zahvaljujem se treneru na ukazanoj prilici i saigračima na podršci koji su mi pružili. Mislim da smo dobro pripremili utakmicu i da smo zasluženo podelili, rekao je Savanović nakon utakmice.

IMG_3401
IMG_3391
IMG_3390
IMG_3393
IMG_3395
IMG_3397
IMG_3392
IMG_3400
IMG_3404

Trener Miloš Isakov Kovačević čestitao je protivnicima na dobroj igri, uprkos povredama koje ih prate duži vremenski period.

Čestitao bih i svojim igračima koji su skupili koncentraciju i snagu da u izuzetno napornom rasporedu od starta meča sprovedu ono što smo se dogovorili. Mi se sada okrećemo narednoj utakmici u Leskovcu. Čeka nas još jedno dugo putovanje i pokušaćemo da u preostala tri kola KLS zabeležimo tri pobede i da osvojimo prvi trofej u istoriji našeg kluba, rekao je Isakov Kovačević.
Narednu priliku da učvrsti lidersku poziciju na tabeli Košarkaške lige Srbije Vojvodina mts imaće 3. aprila u gostima, za kada je zakazan susret sa ekipom Zdravlje Leskovac.