Košarkaši Vojvodine danas od 17.30, u okviru 24. kola Košarkaške lige Srbije, dočekuje Radnički iz Kragujevca u maloj sali Spensa. Kragujevčani su u jesenjem delu prvenstva naneli prvi poraz crveno – belima, a Vojvodina ih je, takođe na njihovom terenu, deklasirala u finalu Kupa drugog stepena KSS sa čak 31 poenom razlike. Novosađani su sigurno kvalitetniji tim i u boljoj formi, te će probati da, nakon naplaćenog duga, Kragujevčanima obračunaju i kamatu.

-Radnički ima jednog od najboljih igrača lige, a sigurno najiskusnijeg, Raška Katića – kaže centar Vojvodine Dragan Marić. – Ipak, probaćemo da im  se revanširamo za poraz u prvom delu prvenstva i da nastavimo našu pobedničku seriju.

Da Šumadincima ne manjka iskustva potvrđuje i pomoćni trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević.

-Radnički ima kvalitetnu, prekaljenu prvu petorku sa velikim košarkaškim intelektom. Mi smo u seriji pobeda, ali i u iscrpljujućem ritmu. No, tim je selektiran tako da može da izdrži zgusnut raspored mečeva. Recept za pobedu je ubrzanje igre, kako bismo uveli protivnika u ritam koji nama odgovara – smatra Isakov Kovačević.