Neverovatno šutersko veče leskovačkih košarkaša. Ukupno iz igre 66 % (64-42), šut za tri poena 55 % (20-11) i šut za dva poena fantastičnih 70 % (44-31). Novosadjani su na kraju morali da priznaju Leskovčanima da su bolj, a publika je aplauzima ispratila igrače oba tima posle ukupno 206 ubačenih poena. Prvo poluvreme donelo je izjednačenu igru, a samo u jednom trenutku domaćin je uspeo da napravi 9 poena prednosti (13. minut 35:26), ali su gosti serijom 0:11 uspeli da vrate rezultatsku ravnotežu (15. minut 35:37) i na odmor odu sa 3 poena „viška“ (48:51). U trećoj četvrtini sjajna serija domaćina: od 63:60 (27. minut) Leskovčani za samo 2 minuta serijom 13:0 dolaze do velike, pokazaće se i odlučujuće prednosti. U poslednju četvrtinu Zdravlje ulazi sa 16 poena prednosti (80:64). Tro trojke Radenkovića i Stojiljkovića konačno razrešavaju sve dileme oko pitanja pobednika u ovom duelu (34. minut 94:70). Novosadjani se ipak nisu predavali. Borbenom igrom presingom po celom terenu uspeli su da svedu prednost domaćina u 39. minutu na samo 6 poena (99:93) ali su Leskovčani sigurnom realizacijom slobodnih bacanja i dobro organizovanim napadima održali prednost i na kraju sa navijačima proslavili pobedu.
Siniša Stošić, trener KK ZDRAVLJE Leskovac, Vrlo lepa utakmica za gledaoce. Bilo je u drugom poluvremenu mnogo lepih šuteva za tri poena i zakucavanja. Očekivali smo čvrstu utakmicu na mali broj poena, ali se završilo tako što smo mi dai puno poena, ali mnogo i primili. Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri, a mojim igračima na požrtvovanju i na još jednoj velikoj pobedi.
Vladica Jovanović, KK Zdravlje Leskovac, Naša velika pobeda i čestitam mojim saigračima na odličnoj utakmici. Igrali smo za svoj klub, za svoj grad i za naše navijače. Mislim da smo pokazali da smo kvalitetna ekipa i ostaće veliki žal ako ispadnemo iz ove lige jer sigurno da po kvalitetu čak i sada u ovom sastavu zaslužujemo mesto u Drugoj ligi Srbije.
Slobodan Agoč, pomoćni trener  KK Vojvodina, Čestitao bih ekipi Zdravlja na zasluženoj pobedi. Mi smo imali plan igre da igramo maksimalno brzo i agresivno kako bi ih ubacili u naš ritam igre i poremetili njihovu organizaciju napada. Medjutim, oni su igrali dobro i šutirali u zaista visokom procentu što im je donelo pobedu. Mi smo imali problem da se vratimo posle visokog vodjstva Zdravlja, donekle smo uspeli u tome, ali nismo imali snage za potpuni preokret. Vodili su domaćini 24 razlike, mi smo uspeli da spustimo na 6, ali za više od toga jednostavno nismo imali. Još jednom čestitke ekipi Zdravlja na zasluženoj pobedi.
Dejan Janjić, KK Vojvodina, Čestitam ekipi Zdravlja na zasluženoj pobedi. Mi smo pokušali  presingom, sa puno trčanja da nametnemo svoj stil igre. Ali oni su imai zaista sjajno šutersko veče i tu rešenja jednostavno nije bilo. Čestitam ekipi Zdravlja na pobedi kojom su pokazali da im je po kvalitetu mesto u ovoj ligi.